Regulament Admini # CS.CVZONE.RO

In jos

Regulament Admini # CS.CVZONE.RO

Mesaj Scris de J3lackyZ la data de Vin Feb 19, 2016 11:05 am

================
Regulament Admini
================Adminul nu se instraineaza. Instrainarea contului de admin va duce la pierderea acestuia.
Adminii au obligatia de A CUNOASTE SI A RESPECTA ACESTE REGULI si de a face cunoscute regulile de joc celorlalti jucatori.
TOTI adminii sunt obligati sa aiba cont pe forum si sa raspunda la eventualele reclamatii adresate lor, respectiv la cererile unban,cererile admin/slot cu pro sau contra,sa voteze serverul,dar mai ales sa posteze in banlist care este obligatoriu!
Pastrati un limbaj decent si tratati jucatorii cu respect atat pe server cat si pe messenger la cererea pozelor!
Discutiile intre admini ce tin de administrarea jocului, se poarta de preferat pe amx_chat. Informati jucatorii ca la raportarea codatilor sa foloseasca say_team @ mesaj sau tasta U urmate de mesaj cu @ in fata!
Adminii au obligatia de a aplana certurile de pe server intre playeri (daca nu reusiti incercati sa dati de un admin mai mare)
Jucatorii si adminii sunt egali in drepturi, adminul este doar o rasplata, nu o functie de care sa abuzezi.
Adminul nu are voie sa dea gag mai mult de 10 min si ban pentru limbaj mai mult de 120 minute
Nu abuzati de mesaje de tip amx_say,amx_tsay,amx_vsay,amx_csay, etc. Rolul acestor mesaje este de a anunta ceva pe server. Pentru alte tipuri de mesaje exista chatul general, amx_psay sau amx_chat.
Nu se fac favorisme de nici un fel! Nu se fac locuri pentru alti playeri prin kick, nimeni nu este favorizat, ierarhizarea se face doar pe baza de functie si grade!
Fiecare admin trebuie sa isi faca treaba! Este interzis ca un admin cu grad mai mic sa ii dea indicatii unuia cu grad mai mare!
Inainte de a schimba harta sau de a da harti la vot scrieti /harti. Evitati repetarea hartilor care apar acolo, exceptand cazurile cand e vorba de harti mici si harta e strict necesara!
Hartile se schimba:
 In ultimele 5 minute ale hartii curente, in urma unui vot; ce poate fi dat din min 10
Cu vot atunci cand nu e alt admin pe server si este necesar;
Cand jucatorii depasesc numarul de locuri de pe harta, cu sau fara vot;
Nu bagati awp dupa ora 20:00 decat daca cer jucatorii!
In cazul unei reclamatii, adminul in cauza este obligat sa prezinte detalii, dovezi, martori pentru dezbatearea problemei.
La cererile unban, adminul responsabil trebuie sa justifice motivul banului, prezentand detalii, postand dovezile detinute si trebuie sa se pronunte PRO sau CONTRA unban.
Cand se baneaza un jucator, adminul responsabil trebuie sa detina dovezi referitoare la fapta jucatorului sanctionat, sau sa aibe confirmarea altor admini prezenti pe server. Mare Atentie! Orice ban dar fara dovezi se scoate!
La banarea unui jucator este OBLIGATORIU sa scrieti motivul banului!!!
Disputele intre admini se rezolva intre ei, drept de interventie avand doar Ownerii si, in ultimul caz, alti martori.  NU va certati pe server! Purtati discutiile pe privat sau pe forum! 
Este INTERZIS adminilor sa se sanctioneze intre ei! Pentru eventualele conflicte cu un alt admin faceti reclamatie (fondata)! Aveti voie sa sanctionati doar jucatorii si sloturile, iar singura comanda permisa intre admini este amx_ss, daca respectivul are un alt tip decat wall, se face demo apoi se posteaza pe forum.
La cererea de admin la "Daca ati citit reguamentul" scrieti exact asa "Regulament EURO", fara ghilimele.
Nu uitati ca adminul vine cu o serie de responsabilitati, neindeplinirea acestora precum si abuzul de functia de admin ("suferinta de admin") se sanctioneaza!
Exista posibilitatea ca jucatorului sa nu ii apara pozele in cstrike, verificati acest lucru cu teamviewer facandu-i pe loc poze deoarece unele kit-uri au guard-uri care blocheaza acest lucru, va rog sa nu dati ban-uri aiurea.
Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.
Ne rezervăm dreptul de a modifica regulamentul SERVERULUI EURO, în întregime sau parţial, în orice moment, cu sau fără trimiterea unei notificări, în prealabil.
NERESPECTAREA REGULAMENTULUI SE VA PENALIZA CU :
La prima abatare avertisment, la urmatoarea abatere -1 , iar daca abaterile continua REMOVE !!
 
 
RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT !!

J3lackyZ
Admin

Mesaje : 13
Data de înscriere : 18/02/2016
Varsta : 16
Localizare : Craiova

Vezi profilul utilizatorului http://cs-cvzone.hitforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum